Menu Close

Säng du införa sexleksaker i en relation? Kanske ditt sinne med dessa stora bitar

Sexleksaker ska inte vara tabu, och det är helt normalt att introducera dem i ditt förhållande från tid till annan. Vi har några favoriter
Den första tanken på en sexleksak kan vara ett solospel, eftersom många börjar använda det när de är Solo. Vibratorer kan fungera som goda vänner, men de kan också vara ett bra komplement till något förhållande. Kanske kände vi detta bäst under Lockdown, när 90 procent av dagarna mestadels spenderades hemma för att skapa en ny verklighet. Eller vi vill bara krydda upp ett sexuellt förhållande med en partner och uppleva något helt nytt. Det är trevligt att expandera dina horisonter på detta område, och förlänga nöjet, och sexleksaker är det bästa verktyget för detta.

Vi måste naturligtvis ta bort tabu och på grund av det faktum att de går in i ett förhållande, om han saknar något, och vi skulle inte ta det som en anledning. Att vara avslappnad, öppen och redo att ge och ha en oförglömlig upplevelse är det enda målet vi vill uppnå. När det gäller de vetenskapliga fakta har studier visat att kvinnor som använder sexleksaker, särskilt vibratorer, har starkare och frekventare orgasmer och är mycket lättare att uppnå dem. Det är en bra anledning, och bara en av dem. LELO är ett varumärke som vi älskar när det gäller leksaker, så vi introducerar dig försiktigt till en värld där fantasier inte bara stannar på den.